22.08.2007 г., 0:26 ч.

Винаги е лято в мен 

  Поезия
541 0 6
 

Винаги ще помня аз вълните

И морето в онзи хубав миг.

Никога не ще забравя

Аз очите ми и хубавия смях.

Грееше в небето слънце

И вятъра косите ни развя.

Ела - ми тихо той прошепна,

Легни на пясъка сега.

Ято гларуси над нас премина,

Тихо и последният се скри.

Облаче за миг прие

Във очите форма на сърце.

Малко по малко всичко отмина,

Ето и снега навън,

Но всичко в мен показва, че е лято!

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??