19 окт. 2021 г., 12:46

Винаги истинско 

  Поэзия
223 1 0

Обичам те. 
Смирено и безропотно.
Приех, че от Вселената е отредено
да те викам и в радостта, и в болката.
Обичам те тихо. 
Дълбоко и безмълвно.
В очите ми е скрита
цялата любов, която ме погълна.
Обичам те. 
Жадно и болезнено.
Когато те отричам става хладно,
а вътре в мене зейва бездна.
Обичам те отчаяно.
До болка безнадеждно.
Когато те няма, най съм окаяна,
че без теб, като в пустиня изглежда.
Обичам те.
Завинаги и във всички животи.
В нито един не сме се разминали,
а най-истинско все ще е в този! 


 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??