... аз
да погледна в очите
да докосна ръцете
да погаля косите
да целуна устните
ти
да дойдеш с мен
да си нежен пламък
да си вечна пролет
да си неотразима
винаги
да сме като в приказка
да има цветя и усмивки
да е безкрайно всичко
да бъде вълшебно и
неповторимо...
© Васил Георгиев Все права защищены