Apr 18, 2013, 11:30 AM

Винаги неповторимо 

  Poetry » Love
879 0 1

 

          ... аз

да погледна в очите

да докосна ръцете

да погаля косите

да целуна устните

            ти

да дойдеш с мен

да си нежен пламък

да си вечна пролет

да си неотразима

          винаги

да сме като в приказка

да има цветя и усмивки

да е безкрайно всичко

да бъде вълшебно и

      неповторимо...

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??