Понякога ще ми се връща
моето бездушие стократно,
по-трудно, по-отблъскващо.
Това не е молба за извинение,
нито съчуствие, нито успокоение.
Днес искам да ти кажа,
че не от гордост пренебрегнах любовта ти,
а защото не исках да я лъжа,
не исках да я заблуждавам
с пресилени усмивки
и с погледи с хиляди значения.
Виновна съм, че те подведох,
зная, но любовта не трябва да се лъже,
направих го заради нея, с риск да ме намразиш!!!
© Веселина Тихомирова Все права защищены