28 янв. 2008 г., 16:06

Визитка 

  Поэзия » Белые стихи
596 1 7

На Живота гледам

с възторг.

Държи Той очите ми

отворени.

Душата ми от НЕГО

сияе.

И стъпвам горда и дръзка -

 с поглед, натежал

от нежност кротка

и радост пъстра,

в затворен обръч

на липов аромат.

УСЕЩАМ ТЕ, ЖИВОТ! -

като натиск поривист

на чакан цвят,

като нежно дихание,

като мълния на трескава

любов.

 

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??