На Живота гледам
с възторг.
Държи Той очите ми
отворени.
Душата ми от НЕГО
сияе.
И стъпвам горда и дръзка -
с поглед, натежал
от нежност кротка
и радост пъстра,
в затворен обръч
на липов аромат.
УСЕЩАМ ТЕ, ЖИВОТ! -
като натиск поривист
на чакан цвят,
като нежно дихание,
като мълния на трескава
любов.
© Дима All rights reserved.
УСЕЩАМ ТЕ, ЖИВОТ! -
като натиск поривист
на чакан цвят,
като нежно дихание,
като мълния на трескава
любов.