25 апр. 2018 г., 18:00

Вкъщи 

  Поэзия » Любовная
425 0 0

Когато някой ден изгубиш посока

и изгубиш усещането за дом.

Когато някой ден тъма се надигне

и усетиш самотна тъга.

Когато някой ден времето стихне

и питаш "къде е вкъщи сега".

Тогава спомни си за мене,

спомни си, че дом бяхме ние.

Спомни си, че страстта не е вечна, уви..

но вкъщи е вечно и там не боли.

© Аделина Асенова Все права защищены

Липсващо усещане за дом.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??