22 июл. 2018 г., 00:32

Влака на разбитите сърца 

  Поэзия » Другая
596 0 2

Има една жена- сама,

върви по звездни пътеки!

Уморена от житейските

борби и самотна в своята

съдба- купува билет

за влака на разбитите

сърца! Душата й, като

пустиня жадуваща за вода-

любовта за нея единствен

копнеж и блян! На книгата

наречена "Живот" чете

знаците между редовете...

Любов и Съдба и двете

са нейни сестри- казват

държи живота в ръцете си!

Дарява надежда на моето

сърце- тя е като цвете

сред тръни! Ще изгрее

Слънцето и в нейната

душа и с песента първа

на птиците ще сбъдне

своята мечта- свободна,

изпълнена с обич душа!...

Има една жена- сама,

върви по звездни пътеки!

Сърце и душа- светлина

и чистота!... И купува билет

за влака на разбитите сърца!...

© Нако Наков Все права защищены

Посветено на теб, любима...

За да те разбера... и обичам!...

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??