Има една жена- сама,
върви по звездни пътеки!
Уморена от житейските
борби и самотна в своята
съдба- купува билет
за влака на разбитите
сърца! Душата й, като
пустиня жадуваща за вода-
любовта за нея единствен
копнеж и блян! На книгата
наречена "Живот" чете
знаците между редовете...
Любов и Съдба и двете
са нейни сестри- казват
държи живота в ръцете си!
Дарява надежда на моето
сърце- тя е като цвете
сред тръни! Ще изгрее
Слънцето и в нейната
душа и с песента първа
на птиците ще сбъдне
своята мечта- свободна,
изпълнена с обич душа!...
Има една жена- сама,
върви по звездни пътеки!
Сърце и душа- светлина
и чистота!... И купува билет
за влака на разбитите сърца!...
© Нако Наков Todos los derechos reservados