16 нояб. 2008 г., 20:34

Влез, стопли и владей 

  Поэзия
1102 0 6

 

 

 

Добро утро, Живот!

Дай кафе и цигара,

пусни малко "Z-Rock",

качвай се на кантара...

Добър ден, Рутина!

Цял ден драскам „нагоре",

а пък все съм в "калта" -

хич не ми се говори...

Добър вечер, Любов!

Зъзнеш вън пред вратата -

влез, стопли и владей -

празни са ни сърцата...

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??