19 нояб. 2011 г., 22:04

Влюбчивата луна 

  Поэзия » Другая
954 0 29

Навън нощта припада,

излъгана от здрача,

небесната ограда

една луна прескача.

 

Залита и се спъва,

в прозорците наднича

и нервите опъва

на хорското приличие.

 

Единствено земята

върти се и нехае,

пак влюби се луната

по навик краткотраен.

© Ивон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??