1 авг. 2005 г., 19:49

Влюбена 

  Поэзия
1258 0 3

            Душата ми е струна на китара,

            тъй нежно зазвъняла във нощта,

            сърцето ми във огън все изгаря

            с най-светлата и искрена мечта.

 

            И всяка нощ долавям странен екот,

            унесена от приказка една

            и чух в съня си онзи сладък шепот,

            приех го със разнежена душа.

 

            Обичам те, от обич се страхувам,

            стихия от вълни е любовта!

            Обичам те,  от обич аз лудувам

            и шеметно голя във любовта!

 

            Изгарям във пожарите любовни,

            обречена на твоето сърце!

            Плени ме ти със ласките чаровни,

            аз влюбена съм в теб, обичам те!

© Нонка Чардакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??