10 февр. 2008 г., 21:53

Влюбени 

  Поэзия » Любовная
875 0 2

 

Сънувах те, вървиш до мен

влюбен и смутен,

влюбена съм и аз,

не го крия в този час.

 

Нежно ме прегръщаш ти,

момче на моите мечти,

щастливи сме, нали,

се питаме с очи.

 

Влюбени двамата стоим -

"Обичам те!" със устни мълвим,

очите ни са пълни със сълзи,

в душите ни музика звучи.

 

Ах, как е хубаво така,

моята в твоята ръка,

няма болка и лъжи,

моля се, това да продължи.

 

Неповторимо чувство в мен гори,

чуваш ли ме, време - спри!

Искам да не е сън това,

а наистина - любовта!

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??