Притихнал – разярена,
спокоен – възмутена,
прибързан – търпелива,
уверен – колеблива,
потаен – откровена,
бунтарски – примирена,
настойчив – непокорна,
съмнителен – безспорна,
печален – разведрена,
безпринципен – смутена,
наивен – пресметлива,
практичен – доверчива,
разсеян – подредена,
увлечен – отегчена,
сърдит – непримирима,
отчаян – несломима,
безстрашен – предпазлива,
безмълвен – приказлива.
Събрани – разделени,
прощаващи – простени,
различни, нелогични,
но не и безразлични.
10.02.2018
© Мария Димитрова Все права защищены