3 мая 2014 г., 02:23

Влюбеният Дон Кихот 

  Поэзия » Любовная
469 0 0

Тъжна и безкрайна е винаги нощта,
когато не си до мен и теб те няма,
догаря самотно свещта на Любовта
безмълвно викам те "Ела" с устни неми...

 

Но пък винаги е радостна нощта,
дори звезди флиртуват с луната,
когато си при мене със страстта,
невидяна все още на Земята.

 

Обръщаш ме с едва докосващи ръце,
покриваш ме със зажаднели устни,
с нежност разтърсваш моето сърце
и то запява вълшебните си песни!

 

Нощта приказно сияйна сега е тя,
дори луната влюби се в една звезда.
Вечно благословена да е Любовта,
издълбала в душата ми бразда!

 

Тези нощи, нежни и магични,
внасят стойност в нашия живот.
Всички сме Божествено различни,
а аз - вечно влюбения Дон Кихот!

 

01.05.2014

© Константин Враджалиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??