May 3, 2014, 2:23 AM

Влюбеният Дон Кихот 

  Poetry » Love
468 0 0

Тъжна и безкрайна е винаги нощта,
когато не си до мен и теб те няма,
догаря самотно свещта на Любовта
безмълвно викам те "Ела" с устни неми...

 

Но пък винаги е радостна нощта,
дори звезди флиртуват с луната,
когато си при мене със страстта,
невидяна все още на Земята.

 

Обръщаш ме с едва докосващи ръце,
покриваш ме със зажаднели устни,
с нежност разтърсваш моето сърце
и то запява вълшебните си песни!

 

Нощта приказно сияйна сега е тя,
дори луната влюби се в една звезда.
Вечно благословена да е Любовта,
издълбала в душата ми бразда!

 

Тези нощи, нежни и магични,
внасят стойност в нашия живот.
Всички сме Божествено различни,
а аз - вечно влюбения Дон Кихот!

 

01.05.2014

© Константин Враджалиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??