Влюбеният поглед е съвършен.
Неустоим изглед.
Изящен с незабравимост покрит.
Показва нежност поетична.
С любов се е отдал чиста.
С обичта си се гордее и учи
партньора си с вълшебството си да живее.
Удоволствие е.
Влюбеният поглед
да носиш в себе си, на лицето да го покажеш
и с очите да говориш.
Ухажваният поглед е съгласен
и желае усещанията да летят.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены