10 jul 2009, 12:38

Влюбеният поглед 

  Poesía
434 0 1

Влюбеният поглед е съвършен.

Неустоим изглед.

Изящен с незабравимост покрит.

Показва нежност поетична.

С любов се е отдал чиста.

С обичта си се гордее и учи

партньора си с вълшебството си да живее.

Удоволствие е.

Влюбеният поглед

да носиш в себе си, на лицето да го покажеш

и с очите да говориш.

Ухажваният поглед е съгласен

и желае усещанията да летят.

 

                                                                                                      Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??