10.07.2009 г., 12:38 ч.

Влюбеният поглед 

  Поезия
433 0 1

Влюбеният поглед е съвършен.

Неустоим изглед.

Изящен с незабравимост покрит.

Показва нежност поетична.

С любов се е отдал чиста.

С обичта си се гордее и учи

партньора си с вълшебството си да живее.

Удоволствие е.

Влюбеният поглед

да носиш в себе си, на лицето да го покажеш

и с очите да говориш.

Ухажваният поглед е съгласен

и желае усещанията да летят.

 

                                                                                                      Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??