6 июн. 2007 г., 11:07

Влюбено момиче 

  Поэзия
648 0 0
Влюбено момиче -
с дух от лудост несломим!
Влюбено момиче -
с очи искрящи от любов.
Влюбено момиче -
с душевен плам, красив,
с гордост и със смисъл нов!
   --------------------
Искащо момиче -
с тръпнещи ръце от страст,
искащо момиче - диво...
Искащо момиче,
със самотата в контраст,
с желание - непоколебимо!
   --------------------
Покоряващо момиче,
озарено от топъл лъч красив,
покоряващо, далечно от света,
така студен и сив...
     -------------------
Момичето, събрало е в себе си
любов, желание, душевна красота,
а аз желая сила, за да имам
всички тези хубави неща
!

© Ани Ракова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??