23 сент. 2018 г., 16:29

Внимание не си ми дал от ... 

  Поэзия » Любовная
473 0 0

Светлина,

вятър,

цветове,

въздух,

дъжд,

сняг,

пролет,

лято,

есен,

зима,

човечност,

топлина,

внимание 

не си ми дал от години.

Аз не ти давам живот

в живота ти.

Намери сърцето си 

в нечии очи.

Щастлив лети.

Не показвай забрава в незабравимите мигове.

Живота е един.

Сърцето бие само веднъж.

Очите се затварят завинаги,

само веднъж.

Няма любов от теб за мен.

А при мен я има,

вечно в моите светли дни и 

романтичните ми нощи.

Красиво ме гали,

сърцебиенето ми 

от обич.

 

 

           Г.Ф.Т

 

 

© Георги Табаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??