13 июн. 2013 г., 18:05  

Внучета 

  Поэзия » Для детей
1458 1 3

            

 

Скъпото ни, буйно, весело момче

днес рожден ден има, торта ще яде!

Приятели поканил е мнозина,

пораснал вече е с една година!

 

Чаровната ни малка, внучка мила,

събудила се и го поздравила.

Приготвила тя роклята си нова...

подарък има, вече е готова:

 

„Ставай,  братовчеде, че купон ще има,

ще я  започнеш  седмата година...!

Здрав и умен, и винаги - с усмивка,

щастлив да си и все така да припкаш”

 

А баба пак от щастие ще плаче,

че има си принцеска и юначе! -

Принцеската е приказно бонбонче,

юначето - красиво буйно конче.

 

 

                                       

© Костадинка-Коце Танчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??