6 окт. 2019 г., 11:50

Вода и Огън 

  Поэзия » Любовная
602 1 1

                                                          Вода и Огън

 

 

Като вода и огън сме с теб заедно сега,

сякаш ме различни,но близки по душа.

Ти сякаш си вълна от морето,стихия една,

а аз съм огъня за теб,изгарям в любовта!

 

Две различни неща ,огън и вода,

а се желаем,един до друг сме сега!

Мила,красива, нежна,любима жена,

а като ураган си ти за мен понякога!

 

Аз съм като огъня,жаравата е мен,

готов съм да се възпламеня,всеки ден!

Когато сме заедно с теб моя буйна"вода",

аз твоя" остров" съм,положи на рамото ми глава!

© Валентин Миленов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??