6 авг. 2007 г., 21:48

ВОДНИ ЛИЛИИ 

  Поэзия
485 0 2

ВОДНИ ЛИЛИИ

ВОДАТА ТИХА МИЛО ВИ ГАЛИ,
ПЛУВА ФИН ВОАЛ...
ЗЕЛЕНЕЯТ ПЛАВАЩИ ЛИСТАТА,
ЦВЕТА ВИ СНЕЖНО БЯЛ...

ЛИЛИЯ БЯЛА, АХ - МЕЧТАНИЕ,
РЕКАТА ТВОЯ БЛЯН...
ОБГЪРНАЛА С ПОГЛЕД, ВЪЛШЕБСТВО
И ЗАЛИВА СЪС СВЯН...

А БРЕГА ТЕ ОБИЧА ЩАСТЛИВО,
ЕХ, МОМИНСКО УХАНИЕ!
РАДОСТ ЖИВА ИСКРИ, ГРЕЯТ ОЧИ,
ПЛУВАТ С МЕЧТИ И ЖЕЛАНИЕ...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??