13 авг. 2009 г., 19:42

Водно конче 

  Поэзия » Для детей
1896 0 24

Над реката водно конче

спуска се и се издига,

като шарено балонче.

Да лети не му ли стига?

 

Ако мога да го хвана,

щом така му се спортува,

поясче ще му надяна,

та да може и да плува.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??