11 июл. 2007 г., 23:56

ВОЛЯ ЗА ЖИВОТ 

  Поэзия
448 0 2
                            ВОЛЯ  ЗА  ЖИВОТ

                   ВЯТЪР  ЛИ  ТЕ    БРУЛИ ,
                   В  ЖИВОТА ТИЧАШ  НЕУМОРНО,
                   ТРУДНОСТИ  НИ  СПОХОЖДАТ,
                   БУНТУВА СЕ  ДУШАТА  НЕВОЛНО.

                   СРЕЩАШ   ЛИ  ОТПОР , И   ГНЯВ ,
                   И  ПРОБЛЕМИ  ТЕЖКИ, НОВИ  ЗОВАТ.
                   СИЛИ    КАК    ДА   ИЗВАЯ ,
                   С ВОЛЯ ДА  БОРЯ   НОВИЯ  СВЯТ  ?!

                   ДА    ЗАТЕГНА   СЕТИВА  ,
                   СИЛНА  ВОЛЯ , НЕРВИ  ДА ЗАКАЛЯ..
                   В  ПРЕХОДА  ТРУДЕН ,  ПАК
                   ВОЛЯ  ЗНАМ МИ ТРЯБВА ПРИ  БЕДА.
 
                   ДЕ  СЕ  ПРЕДАМ ,  НЕ  МОГА !
                   И  ОТНОВО   ПОРИВ  , СИЛЕН , НОВ -
                   ЗА   ЖИВОТ    С   НАДЕЖДА
                   И С ВОЛЯ  В  СВЕТА НИ  СУРОВ !              

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??