3 янв. 2009 г., 06:22

Врата 

  Поэзия » Любовная
777 0 2

 

Ще сменя бравата.

Дори цвета на вратата.

Прахът по камината -

белег на отминалата страст.

Струва си. Да те запомня.

Най-приятелската,

най-мръсната любов.

Струва си.

Да те вградя в сърцето си.

Струва си.

И мандаринката.

След чаша водка.

Потъвам в стъкленицата от лед.

Като в смърт.

Бягам от студа.

От душата си.

 

 

 

Посветено на Димитър

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??