6 сент. 2023 г., 00:32

Време 

  Поэзия » Любовная
234 0 1

Имах нужда да си

до мен.

 

Имах нужда това

разстояние да е кратко.

 

Имах нужда времето

да спре, като си тук.

 

Нека оставим

пясъчния часовник

хоризонтално.

 

Нека времето спре…

© Thea's poetry Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Това, с "пясъчния часовник хоризонтално", ми хареса.
Предложения
: ??:??