6.09.2023 г., 0:32 ч.

Време 

  Поезия » Любовна
233 0 1

Имах нужда да си

до мен.

 

Имах нужда това

разстояние да е кратко.

 

Имах нужда времето

да спре, като си тук.

 

Нека оставим

пясъчния часовник

хоризонтално.

 

Нека времето спре…

© Thea's poetry Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това, с "пясъчния часовник хоризонтално", ми хареса.
Предложения
: ??:??