6 sept 2023, 0:32

Време 

  Poesía » De amor
231 0 1

Имах нужда да си

до мен.

 

Имах нужда това

разстояние да е кратко.

 

Имах нужда времето

да спре, като си тук.

 

Нека оставим

пясъчния часовник

хоризонтално.

 

Нека времето спре…

© Thea's poetry Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това, с "пясъчния часовник хоризонтално", ми хареса.
Propuestas
: ??:??