27 июн. 2021 г., 07:46

Време 

  Поэзия » Философская
237 1 0

Последни дни настават,

заспива тихо тъмнината

и сред болка остават

мислите ми в душата.

 

И в малкото ни време,

що Бог ни даде на земята

нека с усмивка живеем

дори и сред тъгата...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??