7 окт. 2020 г., 22:25  

Време е! 

  Поэзия » Гражданская
248 1 0

Хайде, хора, на площада,

промяната е тъй необходима,

ако не искаме държавата да пропада,

ако не искаме от нас само да се взима!

 

Хората не искат повече да се навеждат,

покорно като роби да стоят,

в душите си таят надежда,

че злото могат те да победят.

 

В народа е нашата сила,

той иска не мащеха, а майка,

иска да спаси родината си мила

от октопода и корумпираната шайка!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??