Ако бе любовта птица красива,
Ние с теб не бихме имали крила,
Ако тя бе небето игриво,
Ние ще сме студената далечна земя.
Без теб съм като дърво оголено самотно,
Без листа,без клони - изоставено така,
От тебе имам нужда тъй дълбоко,
Ти ми трябваш да се преродя.
© Радост Вълчева Все права защищены