2 авг. 2013 г., 11:28  

Времето 

  Поэзия » Другая
422 0 2

То през пръстите изтича

и при изгрев, и във здрач,

през пролуките наднича -

неизбежен кръговрат!


Не почива, галопира!

Следва важния си ход!

Няма право да умира

този вечен Дон Кихот!

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??