12 мая 2011 г., 23:34

Времето лети ли 

  Поэзия
729 0 0

Времето лети ли

 

 

Времето лети ли?

Времето е спряло!

Ние се въртиме

в шеметна забрава.

Действаме със разум,

действаме по навик.

Мъчим се напразно!

Или нещо правим?

Мислим си, че можем

с мах да променим

хората, звездите,

и да превъртим,

може би назад

или в близко бъдеще,

точните стрелки.

Ала само съдят ни.

Времето лети ли?

Времето е спряло!

Нека се изгубим

в шеметното бяло!

© Надежда Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??