Времето лети ли
Времето лети ли?
Времето е спряло!
Ние се въртиме
в шеметна забрава.
Действаме със разум,
действаме по навик.
Мъчим се напразно!
Или нещо правим?
Мислим си, че можем
с мах да променим
хората, звездите,
и да превъртим,
може би назад
или в близко бъдеще,
точните стрелки.
Ала само съдят ни.
Времето лети ли?
Времето е спряло!
Нека се изгубим
в шеметното бяло!
© Надежда Борисова Всички права запазени