11 окт. 2011 г., 23:16

Времето в шепа 

  Поэзия » Любовная
652 0 8

Събирам мигове за вечност -

от звезден прах да сътворя луна

за най-безлунната ти нощ;

и капки дъжд за жаждата ти ненаситна;

и ласки от полъха на вятъра;

и шепа нежност

за една любовна нощ.

© Цветана Качерилска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??