Oct 11, 2011, 11:16 PM

Времето в шепа 

  Poetry » Love
645 0 8

Събирам мигове за вечност -

от звезден прах да сътворя луна

за най-безлунната ти нощ;

и капки дъжд за жаждата ти ненаситна;

и ласки от полъха на вятъра;

и шепа нежност

за една любовна нощ.

© Цветана Качерилска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??