11.10.2011 г., 23:16 ч.

Времето в шепа 

  Поезия » Любовна
636 0 8

Събирам мигове за вечност -

от звезден прах да сътворя луна

за най-безлунната ти нощ;

и капки дъжд за жаждата ти ненаситна;

и ласки от полъха на вятъра;

и шепа нежност

за една любовна нощ.

© Цветана Качерилска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??