1 февр. 2021 г., 08:38

Времеубежище 

  Поэзия » Любовная
663 0 0

Май или юни е? 

Залезите са по-розови,

а теб все още те има.

Люляците са цъфнали

и градът като че ли по-жив.

 

Май или юни е? 

Полентата е по-вкусна,

а ти все още галиш косите ми.

Небето е безоблачно

и хората като че ли по-усмихнати.

 

Май или юни е? 

Езерата са по-сини,

а ти все още целуваш челото ми.

Сутрините са топли

и грижите ни като че ли по-малки.

 

Правя си времеубежище

в тези откъслечни моменти,

в които все още те има.

© Недописана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??