Май или юни е?
Залезите са по-розови,
а теб все още те има.
Люляците са цъфнали
и градът като че ли по-жив.
Май или юни е?
Полентата е по-вкусна,
а ти все още галиш косите ми.
Небето е безоблачно
и хората като че ли по-усмихнати.
Май или юни е?
Езерата са по-сини,
а ти все още целуваш челото ми.
Сутрините са топли
и грижите ни като че ли по-малки.
Правя си времеубежище
в тези откъслечни моменти,
в които все още те има.
© Недописана Todos los derechos reservados