27 окт. 2009 г., 19:31

Връщам се 

  Поэзия » Любовная
620 0 1

 

 

 

 

Без да разбирам, аз връщам се.
Нежно в съня си прегръщам те.
Старата болка в копнежи превръща се.

 

        От рано усещам кога ще те срещна.

 

Ти нова за мен си – подреждам си мислите.
Измислям си стари, залъгващи истини.
Светът се разпада,
когато си близо. И спира,

 

        когато те няма.

 

 

 

 

 

© Огрян Орешников Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??