2 апр. 2013 г., 20:53

Все аз 

  Поэзия » Любовная
537 0 1

И когато в душата ми буря бушува,

и когато преглъщам сълзи,

и когато сърцето ми смело рискува,

и когато от болка мълчи,

все съм Аз:

във гора -  на дървото листата,

все съм Аз -  на морето река

и завършена цяла, и разбита на части,

много истинска, много сама.

 

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??