15 мая 2016 г., 14:02

Все едно ... 

  Поэзия
524 0 1

 

 

 

Нещо имаш ли за мен,

останало вътре в теб,

спомен най-обикновен

дори, недогорял късмет ...?

Питам само, ти не казвай,

не е ли вече все едно ...

преживях те ненапразно -

да не е сърцето ми само ...

Ти върви по своя път,

не се обръщай, върви, не спирай,

по пътища разделя ни светът,

пред теб посока има ...

за мен - последен кръстопът ...

 

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??