13 февр. 2019 г., 00:38

Все още 

  Поэзия
690 4 6

Все още пазя блясъка в очите,

искрите златни жал и доброта.

Готова съм след облак да политна

и да изтрия нечия сълза.

 

И още блика музика в сърцето.

Все още съм усмивка и дъга.

Все още съм момичето, което

с луната разговаря и с дъжда.

 

Забравени са миналите вопли.

В сърцето ми - отворен, светъл дом,

добре дошъл е всеки да се стопли,

ако пристъпи с обич мълчешком.

© Мима Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??