22 мая 2007 г., 16:07

Все още без заглавие 

  Поэзия
510 0 0
Ангел да бях,
искам да те върна.
Демон да съм,
в нощ да те обгърна.
Слънце да бъда,
та да не заплача,
щом за теб сега
нищо аз не знача.

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??