5 нояб. 2010 г., 20:58

Все още се уча 

  Поэзия » Любовная
1209 0 57

 

 

Все още се уча

да те живея така...


Да те сънувам по светло -

да ми крадеш съня.


Да не очаквам утре -

да си те случвам в мисли.


Да се усмихвам сутрин

с непогалени устни.


Да ми прииждаш в лято -

да ме сушиш от дъжд.


Да съм ти таен полет.

Да си ми явен мъж.


Да не привиквам с теб,

като с добра съдба.


Денем молитва тиха -

нощем да те крещя.


Все още се уча,

но сричам ли, сричам...


Че изоставам, прости ми!    

Знам само, че те обичам!

 

 

02.11.2010

Julie

 

© Юлия Димитрова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??