16 февр. 2021 г., 02:12

Все така... 

  Поэзия » Любовная
343 3 8

                      Аз искам да те помня все така...

                                     Димчо Дебелянов

 

Аз искам да те помня все така -

красива, нежна и с усмивка!

Протегнала с доверие ръка -

толкоз топла, толкоз близка... 

 

А аз, ще бъда все такъв,

като в оназ студена вечер, 

когато стоплих твойта кръв, 

а ти - "Любими",  ме нарече!

 

Тогава ще се случва все това, 

което двамата с любов градиме!

И в молитви, моята душа -

Вселената ще кръсти с твойто име! 

© Калин Пантов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??