28 февр. 2008 г., 10:17

Все така ще те обичам 

  Поэзия » Любовная
819 0 15
 
Срещнах те..
Дали не беше късно,
паяк бръчици плете,
но в очите ми е слънцето
и едно лице
толкова познато, близко,
сякаш винаги във мен
си живял,
дори си мисля,
че със мене си се слял
и не се превърна в спомен,
щом сега обичам пак
твоите очи засмени.
В твоята ръка
сгушвам се
и съм щастлива,
остани до мен,
нека времето
изтича
и да остареем,
все така ще те обичам,
до последно...

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??